1. Who is sent to kill Snow White?
                Answer: (the huntsman)
                2. Name at least one of the two ugly stepsisters of Cinderella?
                  Answer: (Anastasia & Drizella)
                3. What is the name of the Sleeping Beauty princess?
                  Answer: (Aurora)
                4. Prince Eric is her man & Flounder is her best friend. What is the name of the mermaid princess
                  Answer: (Ariel)
                5. In Beauty and the Beast, What is the real name of the beast?
                  Answer: (Belle)
                6. What is the name of the princess in Aladdin?
                  Answer: (Jasmine)
                7. She was Chief Powhatan's indian princess. She fell in love with Captain John Smith. Who Was She?
                  Answer: (Pocahontas)
                8. Although she is technically not the daughter of a king or other form of royalty. She is still regarded as one of the disney princesses. What is the name of the Chinese girl that poses as a man and joins the army to save her father Fa Zhou.
                  Answer: (Mulan)
                9. The Princess and the Frog will have the next Disney Princess. What is her name?
                  Answer: (Princess Tiana)
                10. The Brothers Grimm wrote the original fairy tale that Disney is bringing to life next year with CGI animation. Name the princess locked in a tower, who lowers her long hair down to let the prince Bastion climb it?
                  Answer: (Rapunzel)