1. What beer company boasts the oldest, registered trademark in the world?
		          Answer: (D. Bass)
                2. Pick the odd one out?
                  Answer: (D. Tabasco)
                3. What famous beer do Desnoes and Geddes of Kingston, Jamaica produce?
                  Answer: (B. Red Stripe)
                4. Which of these brewers is from Belgium?
                  Answer: (C. Jupiler)
                5. What famous brewing company was founded by J.C. Jacobsen, in Copenhagen, Denmark?
                  Answer: (C. Carlsburg)
                6. The name of the 'National' beer of the United States is the world famous 'Budweiser'. What other country produces its own 'Budweiser', known as 'Budvar'?
                  Answer: (B. Czech Republic)
                7. What city gives its name to the lightest, palest, styles of lager?
                  Answer: (D. Pilsen)
                8. Where is Castlemaine XXXX beer From?
                  Answer: (D. Australia)
                9.What famous beer was created at St. James Gate, Dublin?
                  Answer: (B. Guinness)
                10. What beer making company patented 'Ice' beer?
                  Answer: (C. Labatt)